Northern Island 8-14/12
Door: geert en joke
Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert
14 December 2008 | Nieuw Zeeland, Napier
Groetjes aan iedereen en tot de volgende.
14 December 2008 - 10:16
Pvw:
Daar moet je dan zo ver voor gekomen zijn en dan zoeken ze nog steeds het Belgische bier op ;)
Den John heeft altijd al met zijn ogen kunnen rollen, maar dat mag hij wel eens demonsteren na zijn terugkomst.
Prachtige natuurfoto's. 4 weken zal inderdaad kort zijn voor dit allemaal. Geniet er van! -
14 December 2008 - 14:01
Ambiwim:
Is er daar nu ook dobbele palm? :-) -
14 December 2008 - 19:10
LiZATje En David:
Dag Joketje en
Geertje,
Tziet er daar fantastisch uit, echt de moeite! Prachtige natuur, cultuur, alles wa ge maar kunt wensen.
Hier gaat alles nog hetzelfde gangetje.
Juist terug van een weekend aant zeetje in de vrieskou brrrr.
Morgen half dagje werken en dan gaan tekenen voor ons huisje, da vanaf morgen officieel van ons zal zijn.
Dan wordt het werken geblazen, verven, behangen, verhuizen ...
En Kerstmis voorbereiden natuurlijk. Eerst bij Myriam en Jos en dan bij Fran en Eric. Tzal ni zijn zoals andere jaren, hapjes maken zonder ulle!
Volgend jaar weer met 4 he.
Allee, tot een van de volgende! Alvast een tof Nieuw Zeelands Kerstfeest en Oudejaar!
Groetjes aan Danielle en John!
Liza en David
Fran en Eric
En Tom vanuit Brussel aant blokken voor de komende examens. -
16 December 2008 - 08:21
Mieke Lége,:
DAg Allemaal,
Jullie hebben misschien lang moeten wachten maar het is de moeite, lekker genieten. hier aan het thuisfront alles ok. groetjes van nonkel guy. -
18 December 2008 - 08:41
Rene:
geert en joke,overwegende dat Lippens op de algemene vergadering afwezig was wegens ziekte, overwegende dat Davignon zijn pijp er vergeten was en overwegende dat ge met uw Protonkaart nu ook al Fortisaandelen kunt aankopen , is het wellicht beter om over iets anders te spreken. Ik neem aan dat jullie met de ouders van Joke reeds prachtige en interessante dingen hebben beleefd en dat dit zo nog de rest van de maand moge doorgaan! Ik laat eerstdaags nog wel iets horen en tot weldra! Rene en Greta. -
18 December 2008 - 19:19
Nathalie:
hey halloooooooooooookes iedereen hallo tante jelle en nonkel john,tis leuk om te zien jullie toch bij elkaar nu kunnen zijn en nog rond de feestdagen.geert joke kzal jullie missen met nieuwjaarsavond maar we gaan dat volgend jaar wel goed maken he.tot schrijfs en jullie hebben de groetjes van olivier dadaaaaaaaaaaa kusjes -
19 December 2008 - 21:40
Nonkel Louis En Ta:
Joke - Geert - Parein en Jelle
Een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar voor het jaar 2009.Dit wensen wij jullie van ganser harte toe vanwege
Parein en Tante Simone Chris en Sabrina
Daaaaaaaaaaaaaaag