GAP Iguassu falls 9-11/9 - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu GAP Iguassu falls 9-11/9 - Reisverslag uit Brasilia, Brazilië van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu

GAP Iguassu falls 9-11/9

Door: geert

Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert

12 September 2008 | Brazilië, Brasilia

Niet te doen, 2 dagen Iguassu falls, maar we konden onze ogen niet geloven. Ik heb maar 5 minuten meer op mijn kaart staan, dus ik ga maar een kort berichtje typen. De rest volgt wel. Iguassu falls is dus ongelofelijk, ik kan begrijpen dat ze het willen uitroepen tot 1 van de 7 nieuwe wereldwonderen, want minimum 250 enorme watervallen met massas water die naar beneden donderen geeft echt wel kippevel. Gisteren de panoramische Braziliaanse kanbt afgelopen, vandaag in de watervallen gestaan en gevaren langs de argentijnse zijde. De boatride, waarvan we de dvd hebben gekocht is a once in a lifetime experience. Adrenaline en water tot en met. Meer sfeerbeelden en info volgen overmorgen. Morgen naar Paraguay voor 3 uurtjes en dan de nachtbus naar Salto. Ongelofelijk tot nu toe.
Groetjes, Geert en Joke

• 12 September 2008 - 19:09

De Mama:

Iguassa falls gezien in een dokumentaire vanuit mijne zetel en dus zeker de moeite. Ik geniet met jullie mee. Hier nikske speciaals te beleven en alles ok. Ik ben benieuwd om de sfeerbeelden te zien. Dikke knuffels en tot later. xxx

Joke & Geert

Al jaren dromen we van een reisje rond de wereld. Nu vonden we het tijd om deze droom te verwezenlijken. Dus na veel plannen, voorbereiding is het eindelijk zover: bijna één jaar vakantie en de wereld met zijn prachtige cultuur en natuur op een "basic" manier ontdekken, met de rugzak. Zoals een vriendin van mij ooit schreef; onze thuis zal zijn waar onze rugzak staat. Een groot avontuur waar we echt naar uit kijken!

Actief sinds 09 Maart 2008