GAP 5-6 mei Ometepe
Door: Geert en Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert
08 Mei 2008 | Nicaragua, Managua
Goed aangekomen in ons hotel, waar het blijkbaar aan het sneeuwen was, hoewel het bijna 40 graden heet was. Miljoenen kleine witte zandvliegjes, smaken niet zo lekker ! Gelukkig blijkbaar enkel aanwezig bij zonsondergang. 2 dagen ons goed geamuseerd , maar eigenlijk NIKS gedaan. We konden de vulkaan beklimmen, maar door de vermoeidheid van de laatste dagen zagen we het niet echt zitten om ons 10 a 12 uren te laten uitputten. Dus wat aan het strand gezeten ‘s namiddags en ‘s avonds met de groep de locale rhum en de mojito’s ( aan 1,5 dollar) BLIJVEN proeven, tot we niet meer konden, HEEEEEEL lekker. Na veel moeite mijn bed gevonden de eerste avond rond 3 uur ‘s nachts, maar de badkamer was ook niet slecht voor mijn eerste dutje. ‘s Morgens een beetje uitgeslapen ( tot 13h) en daarna, wat gezwommen in het zoetwatermeer , niet te diep, want hier zitten blijkbaar zoetwaterhaaien. Daarna terug naar de toffe bar, iets gegeten en dan wat kaartjegeblazen en andere spellekes gespeeld, weliswaar weer met de lekkere mojito’s, maar zonder de rhum and coke. 2 dagen ons heel goed geamuseerd, maar nu moeten we verder naar Granada, de hoofdstad van Nicaragua. Blijkbaar heel mooi, maar verschrikkelijk heet volgens onze gids. Dat dit klopt, kunnen jullie in ons volgende bericht lezen.