Trek 31/7 tot 4/8 Illinois, South Dakota, Wyoming - Reisverslag uit Cody, Verenigde Staten van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu Trek 31/7 tot 4/8 Illinois, South Dakota, Wyoming - Reisverslag uit Cody, Verenigde Staten van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu

Trek 31/7 tot 4/8 Illinois, South Dakota, Wyoming

Door: Geert en Joke

Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert

04 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Cody

Hier zijn we terug, vanuit een bibliotheek op weg naar Cody, Wyoming.
4 dagen geleden vertrokken uit de magnifieke stad Chicago, op weg naar Antioch, een klein dorp op ongeveer 100 km ten noorden van Chicago. De oudes van onze tourleader Bryan zijn hier 4 jaar geleden naartoe verhuist en verwachtten ons om een nachtje bij hen te logeren. Prachtig huis, gelegen aan een van de vele meren, en een hot tub met uit uitzicht op het meer. In de namiddag wat getubed ( proberen te blijven liggen op een band, achter de speedboot) en natuurlijk er verschillende keren afgevallen. 's Avonds ook de wekelijkse speedboatrace gaan bekijken op een eiland ongeveer 10 km verder. De moeite. Daarna vertrokken voor een lange busrit naar Sioux Falls, waar we bleven overnachten maar al vroeg gewekt werden door een hoop Harley's. Deze zijn immers op weg naar het grootste Harly treffen ter wereld. Meer uitleg volg verder.
Gisteren Mount Rushmore, Crazy Horse Monument en Devil's Tower bezocht. Weeral zeer unieke en ongelofelijke dingen. En gisterenavond naar Sturgis. Hier komen jaarlijks (tijdens de eerste week van augustus) tienduizenden Harley's tesamen. En effectief, het is niet te geloven. Op alle toegangswegen, tot 100 en km voor Sturgis de ene Harley na de andere, En Stugis zelf : lange straten gevuld met miljoenen dollars blinkend staal. Weeral een kiekebismoment. De fotookes volgen zo snel mogelijk, maar nu moeten we naar Cody in Wyoming want deze avond gaan we naar de Rodeo.
Groetjes aan iedereen en het is hier echt de moeite. We missen jullie, maar Belgie helemaal niet

• 04 Augustus 2008 - 19:36

Vera EnRoger :

Wij blijven jullie avonturen gepassioneerd volgen. Keep writing!

• 05 Augustus 2008 - 08:04

Rene:

Bedankt voor het kaartje uit Nouvelle-Orleans (ook wel eens New-Orleans genoemd). Ik hoop dat de Dixieland en andere Jazz daardoor nog beter begint mee te vallen zodat ik mijn lp's en cd's nog niet tweedehands moet verkopen!In Wyoming en aanpalende staten zijn verschillende railwaymusea met onder andere de Challenger- en BigBoy stoomlokomotieven, de grootste die er ooit bestaan hebben:neem zelf foto's en koop mij zo mogelijk museadokumentatie erover. Stuur die als het kan op per post.Nog een aangename reis verder en tot later!Rene.

• 05 Augustus 2008 - 08:19

Mams:

Da gaat goe vooruit. nu weeral op naar het noorden. hebben jullie nog geen extra harde schijf nodig om al die indrukken op te slaan ? we wachten in spanning af om de foto's te kunnen zien. de kodak is blijkbaar hersteld en zou moeten op weg naar hier zijn. wordt vervolgd.
    Dit jaar een uitgeregende Dranouter beleefd. Gelukkig maakte de muziek veeeel goed. De theaterzaal (die "de kring" noemde) hadden ze vol met zetels van de kringloopwinkel gezet ipv banken, wel een grappig zicht.
    Verder gaat alles zijn gangetje, slecht weer, goe weer 't is nie om over te klappen die zomer.
    tot volgend verslag.
    groetjes.

• 05 Augustus 2008 - 09:53

Mieke Lège:

DAg Geert en Joke, ik heb een deel gemist, want ik had problemen met mijn computer. ik heb me weer moeten aanloggen. ik lees dat het nog altijd fantastisch is. onze vakantie zit er al weer op. kort maar goed. geniet er nog maar van.

• 05 Augustus 2008 - 17:28

Tischa:

Tam tameram tameram t'amerikontjééé! Alles goe daar precies!? Nog altijd de éne belevenis na de andere zie ik... ik hou het ni meer bij, hopelijk jullie wel, voor't nageslacht (Geert, das nen hint...)
    Hier gaat alles z'n gewone gangetje. Sam traint terug sinds gisteren na wat gezondheidsproblemen, gelukkig meer schrik dan erg, dus maak jullie maar geen zorgen, te lang verhaal... Anaïs staat te popelen om sebiet gaan te turnen, terwijl de kat regelmatig de krollen van de trap krabt. Morgen naar de dierenarts voor den eerste vaccin, 't zal wa worden...
    Op't werk begint de Kerstsfeer er weeral in te komen: kerstbomen, kerstmannen, kerstballen, kerstkerstkerst... En dit terwijl ze morgen 30° voorspellen, maar zoals dikwijls tegenwoordig: eerst zien en dan geloven...
    Gisteren met "de overburen" en ons ma & pa staan swingen op Stroppen met (ge gelooft het nooit) Gunter Neefs... Volgende week één of andere covergroep featuring Xandee en de laatste week Raymond van het Groenewoud, ni mis het programma dit jaar...
    Allez, geniet nog van al da goeds en tot 1 dezer!
    Dikke knufffff...
    Tischa

• 07 Augustus 2008 - 20:08

Veronique:

Eindelijk nog eens wat tijd genomen om jullie berichtjes te lezen en te genieten van de prachtige foto's.Drukke week deze week.Elke dag ziekenhuis en dan nadien vlug naar de manège want daar zijn de kampen aan de gang.
    Ook tijd gevonden om naar reisbureau te gaan.Dinsdag 12/8 vertrekken Zanna en ik voor een weekje Bodrum waar het momenteel 39° is.Beetje beter dan hier voor 't ogenblik.Vandaag weer heel wat regen te verduren gekregen.
    Vorig weekend dus beachvolley en Joke den Eddy en z'n ploeg hebben een bronzen medaille.
    Volgend jaar moeten we misschien meedoen met een Sint-Maria ploeg hé.
    Ga hier nu nog wat wassen en plassen zodat alles in orde is want heb gans weekend de late.Amuseer jullie nog en tot binnen een tiental dagen.
    Groetjes,Nona,Zanna en Vero

• 10 Augustus 2008 - 07:25

Tante Vérone:

hello you,
    vandaag een beetje tijd. ben op buro en het regent, geen kat te zien. het is ook zondag, dan slapen ze allemaal wat langer, maar als het goed is staan de toeristen hier al aan de deur voor 9 u. met zo een weer zal het vandaag wat rustiger zijn, doet geen kwaad. dit weekend was het de fakkelwandeling in Bomal. natuurlijk de eerste dag in de regen, de 2 andere dagen is het heel tof geweest.nu is het wel een beetje zwaar om de zondag te werken.maar ja ge kunt alles niet hebben. ik zie dat het voor julie nog altijd goed gaat, in ieder geval de foto's zijn gewoonweg fantastisch. het is niet te geloven dat het allemaal bestaat.tot binnenkort....knuffel, Vé

• 15 Augustus 2008 - 15:45

Lief En Raoul:

Hallo, dag allebei, we hebben van je pa en ma gehoord dat we jullie reisweg konden volgen en dat doen we met véél plezier.Het ga julle nog héél goed véél liefs.