Gap 12-13sept Paraguay, Uruguay
Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert
13 September 2008 | Paraguay, Asunción
14 September 2008 - 21:13
Marc En Bernadette:
En ook wijlen beginnen aan onze maandag.Maar dan wel werken man en met zware voeten en bijna dood vlees! Allé jullie foto's zijn ook mooi werk. Das ne troost voor het thuisland. Nog veel van dat in Uruguay maar toch opgepast bij het te veelvuldig uitgaan. Doen jullie nog iets anders? Nu nen goeie orval zi... amai jong da smaakt zeg... -
16 September 2008 - 11:21
Katrien En Lotte:
Hello, amaai t is al verschrikkelijk lang geleden dat ik jullie nog een berichtje gestuurd heb hé, maar dat wil niet zeggen dat ik daarom niet aan jullie denk, ben wat ziek geweest en dan was mijne pc in panne en dan ben ik 10 dagen in bray-dunes geweest met mijn ouders en ons lotteke en dan moest ik terug gaan werken en nu heb ik eindelijk eens wat tijd over,k moet zeggen dat hoe langer jullie weg zijn hoe meer jullie schitteren op jullie foto's tja kan ook niet anders he gene stress , geen gezaag over t werk en zalig weer en schoene dingen gaan bezien,intussen is t hier nog altijd lekker zalig Belgisch kwakkelweer,jipie !!!Erik en Isabelle hebben ne grond gekocht en gaan rond januari beginnen bouwen in pastorijstijl,voor de rest is er hier ten huize Carlier niet veel nieuws te melden.Wat betreft den Belgique, tja bestaat de regering nu wel of niet? Who knows!!! Feit is dat ze niet anders doen dan ruzie maken en dan terug aan elkaar hun excuses aanbieden zo is er toch elke avond iets om op het nieuws te vermelden he!Er is hier ook een groot tekort aan isotopen omdat er in Walloniê in dat bedrijf die die aanmaakt iets is misgelopen, zo erg zelfs dat de therapiën,voor de kankerpatiënten in gevaar dreigen te komen.
Allez vele groetjes Katrien , lotteke en co -
16 September 2008 - 12:23
Sienke:
heykes,
tis al effe geleden da ik op deze site ben geweest ma ondertussen had ik andere dingen aan mijn hoofd, sinds augustus woon ik namelijk samen met mijn vriend in een huurhuisje te lennik en het heeft lang geduurd eer we uiteindelijk internet hadden, en opt werk is internet weggehaald van de computer dusja.Nu dus eindelijk eens tijd om te zien waar jullie nu zitten : - )
groetjes,sienke -
17 September 2008 - 06:32
Veronique:
Het is weeral een tijdje geleden dat ik nog wat gelezenen geschreven heb.Nu een zee van tijd want ben sinds gisteren thuis met opnieuw een hernia.Minder erg dan drie jaar geleden maar Dr.Geert heeft me toch 2 weken thuis gezet,dan opnieuw onder de scan en waarschijnlijk een infiltratie.Dus dat wordt weer rusten,boekskes lezen en wat computeren.Verder alles zijn gewone gangetje hier in Halle.Nona en Zanna zijn goed gestart in 't school,wel niet met volle goesting maar ja het moet hé.
Binnenkort beginnen de schilderwerken hier zodat alles netjes en proper zal zijn als jullie terugkomen.Dus nog altijd welkom hier hé.
Ik ga waarschijnijk eind februari,begin maart een weekje naar Egypte.Nona is dus vorige week 16 geworden en heeft dat uitgebreid gevoerd met haar vriendje.Ja ja,het duurt nog toch al 4 maanden en 'k moet zeggen 't is een sympathiek ventje.
Zo te zien gaat het met jullie nog altijd supergoed.Geniet er nog maar van en tot binnenkort.Joke,ik moest je de groetjes doen van je collega Kristel die binnenkort alweer begint te werken.
Btw,heb nieuw mailadres : doomsv@hotmail.com
Tot zeer snel,
Vero,Zanna,Nona en de woefkes -
18 September 2008 - 07:58
Rene:
geert en joke, hello once more! Ik heb al jullie verslagen regelmatig gelezen en stel vast dat alles nog steeds goed meevalt. Wij zijn twee weken geleden voor vijf dagen met een klein vliegtuig van British Midlands van Brussel naar York gevlogen met als hoofddoel het National Railway Museum (volgens hun zeggen het uitgebreidste ter wereld). Ik ben er tenslotte mee een (klein)" stichtend lid" van, een dertigtal jaren geleden! Onnodig om te zeggen dat het in Yorkshire dat ik vroeger goed gekend heb enorm meeviel. Bier en eten hebben er spijtig genoeg aan de tand des tijds zeer goed weerstand geboden (enig verschil:er zijn hamburgers bijgekomen!). Maak het verder goed en tot binnenkort,rene,greta.