LA - Miami - Rio de Janeiro 1-2/9
Door: Geert en Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert
02 September 2008 | Brazilië, Brasilia
Hier een kort berichtje om te zeggen dat we goed zijn toegekomen in ons hotelletje in Rio de Janeiro, op ongeveer 100 meter van Copacabana strand. Na het heel tof weekje met de mama in LA hebben we haar eergisteren terug naar huis moeten laten gaan, en ze is al goed toegekomen heb ik gehoord. Wij zijn gisterenmorgen om 3h plaatselijke tijd in LAX toegekomen, heel snel kunnen inchecken en dan naar Miami gevlogen, waar we acht uren hebben moeten wachten (voorzien) op onze connectie naar Rio. De hele nacht gevlogen en een uurtje geleden met de taxi naar ons hotelletje vertrokken. Goed toegekomen daar en onmiddellijk internet gevonden op 100 meter van ons hotel. Eindelijk, we hebben weer overal internet, dus zullen we regelmatiger een bericht kunnen posten.
Groetjes aan iedereen. We zijn klaar voor onze toer van 84 dagen door Brazilie, Uruguay, Argentinie, Chili, Bolivie, Peru en Ecuadur.
Tot hoors en hou jullie goed.
Joke en Geert
Ps. Deze middag wat geslapen, en om 16h wat gaan wandelen op Copacabanabeach, je kan zien dat het hier echt winter is , de zon gaat onder om 17h , maar het blijft hier wel 25 graden, wat moet dat in de zomer zijn. Gezellig caipirinhabartje gevonden op het strand en er 2 a 3 gedronken (trouwens elke 10 meter is er een barreke op het strand) en nu terug op internet om de vorige fotootjes een naam te geven.
Tot binnekort,
Trouwens , overmorgen zitten we voor 2 dagen op een eiland waar geen internet is waarschijnlijk, dus vermoedelijk tot binnen 3 a 4 dagen.
PSS. Bekijk ook nog eens de fotootjes bij onze twee vorige berichten, Eastcoast en de week met de mama, want we hebben de fotootjes becommentarieerd.
02 September 2008 - 18:06
Liza En David:
Allé leuk te horen dat jullie goed zijn aangekomen aan de start van jullie, waarschijnlijk weer ongelofelijke, nieuwe tour.
Wij hebben vandaag ook nog iets geboekt, van 16/10 tem 22/10 zitten we in de Big Apple!! Dus alle goeie adreskes van barrekes zijn zéér welkom ;o))
En inderdaad de mama zag er héél content uit en aan haar verhalen te horen was het zeker de moeite!!
Allé tot hoors,
Liza en David