Reisroute - Reisverslag uit Halle, België van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu Reisroute - Reisverslag uit Halle, België van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu

Reisroute

Door: Geert en Joke

Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert

16 Maart 2008 | België, Halle

Voila, nog een goei 26 dagen en we vertrekken! Wat de meeste mensen willen weten is uiteraard welke landen we allemaal gaan bezoeken. Daarom hier een kort overzichtje. Op 12 april 2008 vertrekken we vanuit Zaventem via Madrid naar Panama. Op 16 april gaan we van daaruit samen met GAP Adventures Midden-Amerika verkennen. Dit in een internationale groep van 10 à 15 personen.
- 12 tot 25 april Panama
- 26 april tot 4 mei Costa Rica
- 5 tot 9 mei Nicaragua
- 10 tot 14 mei Honduras
- 15 tot 23 mei Guatemala
- 24 tot 27 mei Belize
- 28 mei tot 13 juni Mexico
Op 15 juni vliegen we dan van mexico City naar Los Angeles om van daaruit Noord-Amerika te ontdekken.
16 tot 21 juni Californië

21 juni:start Trek America tour
Days: Week 1
Los Angeles - 2 days San Diego - 2 days Las Vegas - Arches National Park - Bryce Canyon

Days: Week 2
Lake Powell - 2 days Grand Canyon - Monument Valley - 2 days Arches National Park - Colorado Rockies

Days: Week 3
Colorado Rockies - Santa Fe - Carlsbad National Park - Del Rio - 2 nights San Antonio - Texas

Days: Week 4
2 days New Orleans - Panama Beach - 3 days Orlando - Everglades National Park

Days: Week 5
2 days Florida Keys - St Augustine - Charleston - Carolinas - 2 days Washington DC

Days: Week 6
2 days New York - Finger Lakes - Niagara - Ohio - 2 days Chicago

Days: Week 7
Minnesota - South Dakota - Black Hills - Cody - 2 days Yellowstone National Park - Montana

Days: Week 8
Glacier National Park - Lake Louise - 2 days Banff National Park - British Columbia - Vancouver - Seattle

Days: Week 9
Oregon - 2 days Redwoods National Park - 2 days San Francisco - 2 days Yosemite National Park

Days: Week 10
Pacific Coast - Los Angeles

Tour ends at 18:00 hrs in Los Angeles on day 64.

Na deze Trailblazer Tour met TrekAmerica blijven we waarschijnlijk nog een week in Los Angeles (tot 1 september) en vliegen van daaruit naar Rio de Janeiro in Brazilië. Vanuit Rio vertrekken we op 3 september opnieuw met GAP ADventures voor de ontdekking van Zuid-Amerika.
- 1 tot 12 september Brazilië
- 13 tot 17 september Uruguay
- 19 tot 23 september Argentinië
- 24 september tot 11 oktober Chili
- 12 tot 24 oktober Bolivië
- 25 oktober tot 14 november Peru
- 15 tot 23 november Ecuador
Vanuit Quito vliegen via Santiago naar de geheimzinnige Paaseilanden midden in de oceaan. Daar zullen we ongeveer blijven tot eind november. Op 30 november vertrekken we naar Auckland, Nieuw-Zeeland. Hier zullen we samen met John en Jelle, Joke's ouders een tijdje rondtrekken. Op 29 december vertrekken we dan vanuit Christchurch naar Sydney, Australië. Hier zullen we tot eind januari blijven. Na Aussie vliegen we naar Bangkok, Thailand. Van daaruit zouden we Thailand en Cambodja willen bezichtigen. Uiteraard willen we naar het einde toe toch nog een citytrip meepikken dus vliegen we op 14 maart naar Londen en op 18 maart naar huis. Natuurlijk zijn we dan net op tijd terug om Carnaval 2009 mee te maken om onze onvergetelijke reis met een knaller af te sluiten! Voila, dit was het zo een beetje. Wat we daar allemaal gaan zien, dat lezen jullie wel als we al onderweg zijn!

• 27 Maart 2008 - 11:07

Kristin:

Ik ben jullie tegengekomen in t Goe Plosjke in Lembeek en ik wil jullie een schitterende leerijke vakantie wensen.
    Doe in Costa Rica zeker de Canopy tour boven de brousse. Echt de max!
    Groetjes
    Kristin
    Body Perfect Jokri
    Alsemberg

Joke & Geert

Al jaren dromen we van een reisje rond de wereld. Nu vonden we het tijd om deze droom te verwezenlijken. Dus na veel plannen, voorbereiding is het eindelijk zover: bijna één jaar vakantie en de wereld met zijn prachtige cultuur en natuur op een "basic" manier ontdekken, met de rugzak. Zoals een vriendin van mij ooit schreef; onze thuis zal zijn waar onze rugzak staat. Een groot avontuur waar we echt naar uit kijken!

Actief sinds 09 Maart 2008