15 to 21 juni LA - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu 15 to 21 juni LA - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu

15 to 21 juni LA

Door: Geert en Joke

Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert

20 Juni 2008 | Verenigde Staten, Los Angeles

Hier zijn we terug, maar wel heel kort. Internet nog steeds bij FedEx voor 15 dollar per uur. Alles is nog steeds heel neig in orde met ons. Venice Beach, Santa Monica , Hollywood en Walk of Fame bezocht en 2 keer naar de cinema geweest: de Happening met Mark Wahlberg en natuurlijk naar Indiana Jones, 2 keer heel tof, vooral amusement en actie, maar toffe filmpjes. We proberen de fotos en de uitleg van Mexico en LA erop te zetten binnen enkele dagen wanneer internet wat goedkoper is, dus hou de laatste 2 berichten in het oog. Groetjes van hier in La. Morgen vertrekken we naar San Diego. Eindelijk weer sinds vorige zondag heel goed weer, een klein beetje ne zonneslag, maar t is al bijna over.

Joke en Geert

• 21 Juni 2008 - 03:38

Jaap:

Hee menzen, je betaalt teveel voor internet !
    In Californie hebben de meeste gemeentelijke bibliotheken internet access, sommige gratis, andere voor een klein bedrag!

• 22 Juni 2008 - 17:31

Rene:

geert en joke, met jullie is blijkbaar alles in orde! als de reisweg verschilt van wat in het reisbundeltje staat,laat het dan weten; Hier is alles ook in orde:het is niet te warm of te koud,het regent niet te veel,ik luister nog steeds naar frank sinatra,ik kijk in de Kring (gratis reklame voor de Guy) soms naar de voetbalmatchen , Yves Leterme ziet het nog altijd zitten en wij ook...Tot later!

• 25 Juni 2008 - 07:23

Mams:

snel een berichtje van op werk/ thuis een dikke virus op pc
    paps moet dit nog oplossen?
    kan momenteel niet aan jullie berichtjes.
    hier is het puffen geblazen, dat zwembadje zou wel deugd doen
    meter heeft gebeld kaartjes goed ontvangen .
    maurice is overleden kort na jullie vertrek en therese zou nu in de maretak verblijven.
    maar alles is ok met haar.

Joke & Geert

Al jaren dromen we van een reisje rond de wereld. Nu vonden we het tijd om deze droom te verwezenlijken. Dus na veel plannen, voorbereiding is het eindelijk zover: bijna één jaar vakantie en de wereld met zijn prachtige cultuur en natuur op een "basic" manier ontdekken, met de rugzak. Zoals een vriendin van mij ooit schreef; onze thuis zal zijn waar onze rugzak staat. Een groot avontuur waar we echt naar uit kijken!

Actief sinds 09 Maart 2008