Gap 11 - 14 mei Utila
Door: Geert en Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert
16 Mei 2008 | Honduras, Tegucigalpa
De tweede dag zijn we wel met de boot naar een afgelegen onbewoond eilandje van ongeveer 50 meter op 10 meter gevaren en dit was echt iets unieks. Mama, ik kom wel nog terug naar Halle, maar misschien koop ik hier wel iets want het is hier echt spotgoedkoop en het toerisme is nog niet in volle bloei.
Bon, ik ga jullie nu laten, want ik ga de volgende berichtjes van Copan en Antigua nu plaatsen zodat joke de fotootjes kan saven op dit bericht.
Nog vergeten te vermelden dat we onze eerste echte barbecue hebben gehouden aan het zwembad van ons hotelletje. 2 dikke stukken zalm en 4 kippeworsten, met elk nen dikke patat. Nog nooit gezien dat hout niet brandt, dus om onze kolen warm te krijgen alles geprobeerd - goedkope alcohol, kerosine, DEET'spray met een aansteker' en uiteindelijk toch in brand gekregen. Niet wij, maar de bartender - wij hielden ons wijselijk op een grote afstand.
17 Mei 2008 - 13:34
Mama:
Zo te zien hebben jullie het daar uitstekend, heel mooie foto's en wat zou ik zeggen: investeer ik hier ook mee in dat eiland en huisje?