Auckland 2 tot 7/12
07 December 2008 | Nieuw Zeeland, Auckland
Joke en Geert
07 December 2008 - 15:07
Rene:
geert en joke, ik denk dat john en danielle ondertussen ongeveer aangekomen zijn.Doe hen de groeten.Ik stuur heel binnenkort nog wel een berichtje maar ga eerst in de Circle Of Lembeek bij den Ambassadeur van Orval nog snel een pot pakken.Tot later!Rene en Greta. -
07 December 2008 - 19:49
Nonkel Louis:
Beste Peter en Danielle
ik hoop dat ge goed zijt aangekomen.Uw moeder is bij ons en vraagt bijna elk halfuur zouden ze nu daar alzijn.Ik heb haar gezecht dat ik uw op de voet zal volgen.Nog vele groetjes aan joke en Geert van onze twegen.Parien-Tante Simone en kinderen alsook van uw moeder M.L.
Tot later Daaaaaaaaaag -
09 December 2008 - 08:56
Mieke Leje,:
Dag joke en Geert,
Jullie genieten daar nog precies van mooi weer.
Wij zijn gisteren naar Orval geweest voor nonkel Guy zijn ambasadeurs trofee te gaan halen en daar lag er nog redelijk wat sneeuw. Bij ons staat de kerstboom en de kerstbiertjes zijn aangenkomen.Groetjes aan Mieke Jelle en nonkel John. -
09 December 2008 - 13:54
Tante Vérone:
hello joke, hello geert,en jelle en john die nu waarschijnlijk aangekomen zijn. Als ge dat schoon weer ginder ziet zou ge er zo naar toe gaan. wij hebben sneeuwvlagen voor het ogenblik hier in Barvaux. mijn wagen ligt vol. zal weer plezant zijn in het bos voor naar huis te rijden; enfin dat is winter niewaar? voor de rest alles goed. veel werk voor het ogenblik.
tot binnenkort, en amuseer jullie nog goed.
groetjes.....aan iedereen -
09 December 2008 - 18:11
Pvw:
groetjes van de Getronics collega's van papa John!
Joke, ik reken erop dat je hem kort houdt en zijn GSM verstopt ;) -
09 December 2008 - 18:12
Pvw:
groetjes van de Getronics collega's van papa John!
Joke, ik reken erop dat je hem kort houdt en zijn GSM verstopt ;) -
13 December 2008 - 18:01
Veronique:
Weeral prachtig die foto's!En ja Geert nu hedde het wel getroffen met uwen Orval :)
Joke,ik moest u de groetjes doen van Mimi Alice die deze week op controle was in het ziekenhuis.Ze ziet er echt goed uit.
Den Eddy die vertrekt morgen skieën de gelukzak.Wij zullen wel fakken met al die wrakken bij ons :)
Hier is het bitter koud.Allée amuseer jullie daar nog met de mama en de papa.
Tot binnenkort,
Vero,Nona,Zanna en de woefkes