Colorado, New Mexico, Texas 3 tot 10 juli - Reisverslag uit Lake Charles, Verenigde Staten van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu Colorado, New Mexico, Texas 3 tot 10 juli - Reisverslag uit Lake Charles, Verenigde Staten van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu

Colorado, New Mexico, Texas 3 tot 10 juli

Door: Geert en Joke

Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert

10 Juli 2008 | Verenigde Staten, Lake Charles

Eindelijk nog eens internet gevonden in de bib in Louisana, Lake Charles.
De laatste week hebben we weer heel wat gezien en het was weer de moeite. Eerst 2 dagen in de bergdorpjes Telluride, Silverton en Durango doorgebracht en 4 th of July gevierd. De parades zijn vergelijkbaar met de reclamestoet van onze carnaval, maar dan nog zotter en vooral veel Amerikaanse vlaggen en versieringen. Een aantal treintjes, waaronder een stoomtrein, die dagelijks van Durango naar Silverton rijdt, hebben we kunnen fotograferen. De foto's volgen hopelijk binnekort. Heel toffe bergdorpjes met toffe barrekes, beetje vergelijkbaar met de zwitserse dorpjes, en sneeuw gezien !!! Vanuit Colorado vertrokken naar Roswell, voor een kort bezoekje aan de aliens en, daar hebben we ook de mama van ET gezien, allez van Elliott, de kleine in de film. In de namiddag naar de enorme Carlsbad Caverns en we zijn te voet naar beneden kunnen gaan!!! De moeit. Groter dan alles wat we ooit al gezien hadden. 's Avonds Kung Fu Panda gezien in nen Drive Inn, vergezeld van enkele pizza's en Budweiserkers, en een beetje vuurwerk op de achtergrond.
In Texas is alles veel groter, maar dan vooral de afstanden die we met de van hebben afgelegd. Toch 2 dagen kunnen uitrusten in San Antonio, een grote stad, maar wel met een heel gezellig oud stadsgedeelte, en vooral veel Missions, waaronder die van San Jose en natuurlijk The Alamo. Den eerste avond een beetje uitgeweest en een klein beetje over de tent gestruikeld, den tweeden dag naar Six Flags Fiesta Texas. Een pretparkje mag toch ook niet te lang ontbreken. 7 fameuze rollercoasters is ne keer iets anders dan al dat hiken. Hoewel, crosen van t een naar t ander is ook heel vermoeiend. Vorige nacht dus heel goed geslapen en vandaag fris vertrokken naar Lake Charles, Louisiana, om morgen eindelijk eens naar een hotelleke te gaan en de bloemekes buiten te zetten in de party-city van de Zuidkust: New Orleans, here we come!!! Groetjes vanuit het hete en supervochtige Louisiana. Puff.
Joke en Geert

• 12 Juli 2008 - 08:07

Hans Van Den Bosch:

Hier nog eens nieuws uit Halle.Rotweer.Jullie missen hier niks.Nog altijd ruzie over BHV en Leterme verliest de pedalen.PROFITEER ERVAN!!!

• 12 Juli 2008 - 14:13

Mama:

dat ziet er allemaal weer heel tof uit en aan bloemekes buiten zetten, zoals ik kan lezen , zeker geen tekort ( verstruikeld ulle maar ni teveel). Jullie zijn nu reeds 3 maanden onderweg en ik kan er goed inkomen dat jullie nog geen goesting hebben om terug naar België te komen. Profiteer maar goe van deze unieke ervaringen. Groetjes en tot binnenkort. xxx

• 13 Juli 2008 - 18:10

Sienke:

heykes, zit hier op dienst te niksen dus dacht ik van ga toch nog eens een berichtje sturen hehe. hier ist nog ni veel zomer geweest, de ene regenachtige dag wisselt af met de andere, en de temperaturen zijn ook ni zo vet, kunt ge ni wa zon opsturen? : - )amuseer jullie maar rot!!!greets...

• 14 Juli 2008 - 07:40

Mams:

Alles nog altijd leuk precies en blijkbaar (volgens foto's) aan Belgische biertjes ook niet tekort. Straks weeral onderweg naar het volgende, wat zal het zijn, krokodillen in de Everglades of languit op een Floridaans strand, het leven kan toch zwaar zijn hé zo moeten kiezen.
    Of helemaal niet kiezen en gewoon alles doen.
    Gisteren met de miemies naar cocoon gekeken, (weet je nog) speelt zich ook in Florida af.
    Nu ga ik van de eindelijk droge dag gebruik maken om gras te maaien, haag knippen en zovoort en dan naar het werk (nacht). Amuseer jullie, groetjes.

Joke & Geert

Al jaren dromen we van een reisje rond de wereld. Nu vonden we het tijd om deze droom te verwezenlijken. Dus na veel plannen, voorbereiding is het eindelijk zover: bijna één jaar vakantie en de wereld met zijn prachtige cultuur en natuur op een "basic" manier ontdekken, met de rugzak. Zoals een vriendin van mij ooit schreef; onze thuis zal zijn waar onze rugzak staat. Een groot avontuur waar we echt naar uit kijken!

Actief sinds 09 Maart 2008