Verhuis - Reisverslag uit Halle, België van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu Verhuis - Reisverslag uit Halle, België van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu

Verhuis

Door: Geert en Joke

Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert

30 Maart 2008 | België, Halle

De volgende stap op weg naar ons grote avontuur is al gezet. Vanaf nu wonen we bij Myriam en Joske (ma Geert en haar vriend). Hier verblijven we tot na onze afscheidsfuif. Daarna trekken we naar Dogsearch bij Jelle en John (ouders Joke). Het beloven nog leuke belgische dagen te worden!

• 05 April 2008 - 11:12

Myriam:

jaja, geert en joke wonen nu bij ons en da valt goe mee. Vanavond gaan we ons eens lekker uitleven in den blue bij Jo samen met vele vrienden en familie. Santé.

• 09 April 2008 - 14:39

Veronique:

Nog 2 dagen en het is zover! We gaan jullie ontzettend missen. Vero, Nona, Zanna & Tommy. xxx

• 28 November 2008 - 12:53

Sven:

Hoi toeristen, wat de vogel in ecuador betreft, de gids heeft gelijk, tis een ibis (maskeribis vermoedelijk). Wat de quetzal betreft, sjieke foto om jaloers op te zijn want wij wellicht zelfde wegje afgelopen en hem niet gespot. En wat jullie reis betreft, GENIET ERVAN!!!
    Groetjes van Lies, Lennertje en Sven

Joke & Geert

Al jaren dromen we van een reisje rond de wereld. Nu vonden we het tijd om deze droom te verwezenlijken. Dus na veel plannen, voorbereiding is het eindelijk zover: bijna één jaar vakantie en de wereld met zijn prachtige cultuur en natuur op een "basic" manier ontdekken, met de rugzak. Zoals een vriendin van mij ooit schreef; onze thuis zal zijn waar onze rugzak staat. Een groot avontuur waar we echt naar uit kijken!

Actief sinds 09 Maart 2008