The Lost in Paradise Party - Reisverslag uit Halle, België van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu The Lost in Paradise Party - Reisverslag uit Halle, België van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu

The Lost in Paradise Party

Door: Geert en Joke

Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert

09 Maart 2008 | België, Halle

Voor we op wereldreis vertrekken op 12 april gaan we natuurlijk nog eens goed feesten samen met gans de familie en vrienden. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd op onze afscheidsfuif in den Blue Note (Grote Markt Halle) op 5 april 2008 om 20u30. Tot dan!!

• 30 Maart 2008 - 10:00

Vé,:

buiten een sneeuwvlaag zoals met pasen zal ik zeker daar zijn. niet willen missen......da gebuit alle doogen nie, niewaar
    groetjes Vé

• 07 April 2008 - 19:54

Collega Marleen:

bedankt voor megacoole fuif fantastische muziek chocomousse. Voilà, we weten u nu te vinden wat een zoektocht! Goede reis marleen

• 03 Januari 2009 - 20:17

Ine:

joke het deed deugd om met mijn bolle buikje daar nog eens te dansen. x

Joke & Geert

Al jaren dromen we van een reisje rond de wereld. Nu vonden we het tijd om deze droom te verwezenlijken. Dus na veel plannen, voorbereiding is het eindelijk zover: bijna één jaar vakantie en de wereld met zijn prachtige cultuur en natuur op een "basic" manier ontdekken, met de rugzak. Zoals een vriendin van mij ooit schreef; onze thuis zal zijn waar onze rugzak staat. Een groot avontuur waar we echt naar uit kijken!

Actief sinds 09 Maart 2008