Trek Florida 14 tot 18 juli
Door: Geert en Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert
18 Juli 2008 | Verenigde Staten, Florida
Dinsdag naar Orlando vertrokken voor 2 dagen regen blijkbaar en 2 dagen Universal Studios en Islands of Adventure. Deze parkjes hadden we 7 jaar geleden wel al bezocht, maar de attracties zijn zo fameus en uniek dat we ze zeker nog enkele keren wilden doen. Zeker Spiderman, The Mummy, Jurassic Park, Men in Black, Dueling Dragons, The Hulk, Terminator 2 3 D, Disaster, ET en Jaws zijn echt de moeite. Uitgeregend maar kapot hebben we 3 nachtjes heel goed geslapen in onze cabine in Kissimmee. Gisteren vertrokken naar de Keys en het weer is al veel beter. Onderweg gestopt in de Everglades Alligator Farm en een showtje gefilmd en vooral een 25 minuten impressionant bootridetje gedaan in de swamps van de Everglades (Airboat met propeller, oorverdovend, gelukkig oorbescherming aanwezig). De moeite, uitgewaaid en nat. De Keys lijkt op een Caribisch eiland, toffe barrekes ook, maar veel verkeer en weinig natuurlijks meer. Overal bruggen en elektriciteitspalen, maar ja het is dan ook supertoeristisch. Totaal verschillend van Bocas del Toro, Utila Bay Islands en Caye Caulker in Centraal Amerika, maar toch ook wel eens plezant. Vooral veel straattheater 's avonds. Vandaag gaan we hier wat rondlopen en deze avond op sunsetcruise met gratis bier en champagne. We zien wel wat het wordt. Slecht alleszinds niet !!! Morgenvroeg vertrekken we naar Miami voor een dagje ipv Key Largo, normaalgezien niet in onze planning maar South Beach in Miami zou de moeite zijn. Groetjes en tot binnen enkele dagen, vermoedelijk vanuit New York waar we binnen 6 dagen zullen zijn. Geert en Joke
19 Juli 2008 - 04:38
Mams:
mijn nacht loopt ten einde, straks naar huis lekker dooke doen.
ben eingenlijk al twee keer een berichtje begonnen, maar ja,nu is het rustig. jullie schijnen je nog altijd goed te amuseren en hebben de thunderstorms overleefd. het gaat van de natuurparken naar de pretparken blijkbaar. moest je nog niet weten, Leterme heeft nog eens zijn ontslag ingediend en na rijp beraad heeft de koning het afgewezen; dus terug naar af. het politieke land staat in rep en roer maar de bevolking schijnt er niet wakker van te liggen. Misschien moeten jullie wel van pas veranderen vooraleer jullie terug zijn.
Amuseer jullie en geniet van de sunsetcruise.
superknuffel.
20 Juli 2008 - 20:21
Mama:
jullie zien er nog altijd super in form uit en Geert, het vrouwelijk gezelschap mag er zijn. Het nachtelijk leven doorstaan jullie blijkbaar ook goed, oftewel ging het smorgens toch iets minder; of lag het aan de wind ( foto man op bank)? Voor de rest hier alles ok, geniet van Chicago en New York. Kusjes en tot binnenkort; ik zie er naar uit. xxxxx