Trek America tot 29 juli
Groetjes en tot morgen.
29 Juli 2008 - 21:44
Liza En David:
Hey Joke en Geert,
Héél leuk te horen dat alles goed gaat met jullie!! Hier eindelijk ook goed weer en zijn er volop van aan het genieten!!
Nu vooral aan het aftellen naar zaterdag want dan vertrekken we naar Rhodos, ok niets vergeleken met wat jullie doen maar voor ons toch wel één van de hoogtepunten van het jaar. Mijn (David) hoogtepunt van het jaar moet nog komen namelijk NYC, dus alle tips (lees alle goeie barrekes en resto'kes) moogt ge zeker laten weten want wij vertrekken 16 oktober. Hoewel er staat nog niets vast, dus als ge ons een goei hoteleke aan de hand kunt doen dan is dat meer dan welkom!!!!
Allé we gaan nu maffen en hopen nog voor het vertrek naar Rhodos de fotokes te kunne zien!!
Groetjes Liza en David -
30 Juli 2008 - 14:30
Mama:
dag geert en joke,
Ik lees dat jullie het nog altijd fameus hebben en kijk nu al uit naar de nieuwe foto's en verhalen. Jos is sinds gisteren opie van Otis, een prachtbaby en ook met Ine is alles ok. We hebben da natuurlijk gisterenavond goed gevierd en een chance dat ik vandaag niet moest werken, amaai. Hier is alles ok, tropisch zomerweer waar we lang genoeg mochten naar wachten.
Groetjes van ons allemaal en tot schrijfs.