Trek New Orleans, Florida 11 - 13 juli - Reisverslag uit Pensacola, Verenigde Staten van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu Trek New Orleans, Florida 11 - 13 juli - Reisverslag uit Pensacola, Verenigde Staten van Joke & Geert Baut - Cortenbosch - WaarBenJij.nu

Trek New Orleans, Florida 11 - 13 juli

Door: Geert en Joke

Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert

14 Juli 2008 | Verenigde Staten, Pensacola

New Orleans was natuurlijk fantstisch. De French Quarter is een mooie wijk met allemal barrekes en winkeltjes. Eerst beetje rondgereden en ferry genomen op de Mississippi naar eiland waar het fameuze Mardi Gras begint of de carnaval in New Orleans. Daarna uitgaansleven ingerold, fameus, keiveel volk, heel veel zatte Amerikanen vooral naarmate het later en later en werd. 's Morgens was het zelfs zo erg dat de hele straat naar gubbel rook, jak! DAg erna uitgeslapen uiteraard in een snikhete suite die we met ons tienen deelden. In de namiddag supergoe Jazzbarreke gevonden met live muziek met als hoofdzanger nen 72jarige negro. Fantastisch, 'k had daar de ganse namiddag kunnen blijven zitten, maar de Hurricane's, bekend gevaarlijk mengsel in New Orleans, zat al ewa in mijne kop dus terug naar suite. Ondertussen in Florida geraakt, gisteren onze eerste echte thunderstorm op onze kop gehad en dan nachtje mogen slapen in iemand zijn huis! Hevig avondje gisteren (weeral), maaar we overleven da wel. Vandaag en morgen verder Florida ontdekken met oa Magic Kingdom Disneyworld. Volgt....

• 17 Juli 2008 - 18:37

Mama:

Bedankt voor hzt telefoontje gisterenmiddag; het is tof te horen dat jullie het reuzefijn hebben. Hier in Halle is alles ok; vandaag ganse namiddag gaan opruimen in Lot; Fran en ik zijn pompaf en verdienen wel wat rust, maar ja, dat moet ook gebeuren.Verder geen speciaal nieuws, we stelllen het goed en hopen voor jullie hetzelfde. Nen dikke knukkel en tot later.

• 18 Juli 2008 - 07:50

Tante Vérone:

hello you,
    ik zie dat het nog altijd even tof blijft, eender waar jullie zijt.
    wij hebben natuurlijk regen, regen en nog regen;
    ik denk dat 21 juli dees jaar goed verzopen zal zijn; en wij moeten buiten werken, braderij, bal, vuurwerk, enfin zullen wel zien. misschien is er ergens een opklaring mogelijk om het vuurwerk af te schieten, zullen wel zien, in ieder geval is het geen mooie zomer.
    tot ......knuffel Vé

Joke & Geert

Al jaren dromen we van een reisje rond de wereld. Nu vonden we het tijd om deze droom te verwezenlijken. Dus na veel plannen, voorbereiding is het eindelijk zover: bijna één jaar vakantie en de wereld met zijn prachtige cultuur en natuur op een "basic" manier ontdekken, met de rugzak. Zoals een vriendin van mij ooit schreef; onze thuis zal zijn waar onze rugzak staat. Een groot avontuur waar we echt naar uit kijken!

Actief sinds 09 Maart 2008