GAP 12 juni Puebla
Door: Geert en Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke & Geert
12 Juni 2008 | Mexico, Puebla
Deze morgen vertrokken met de bus naar Puebla, maar ipv 5 uren later daar toe te komen, heeft het enkele uurtjes langergeduurd. Reden hiervoor: natuurlijke wegversperringen. Vermoedelijk wegens de regenval van de laatste dagen, lag de super highway op 100 kilometer van Puebla, vol met rotsblokken. Blijkbaar slechts enkele minuten voor we toekwamen, naar beneden getuimeld. Gelukkig geen gewonden of schade aan voertuigen, maar de weg wel volledig versperd. 2 uurtjes moeten wachten op een bobcat om de rotsblokken op kant te schuiven.
Allez, uiteindelijk om 16uur goed aangekomen in Puebla, direkt gaan eten ( zie foto, heel lekker trouwens, varkenvlees op 3 wijzen -tandooriachtig, mole = op basis van zwarte chocolade - en een derde spicy saus, waarvan ik de naam kwijt ben). Een uurtje rondgelopen en nu alles aan het intikken op het internet. Seffens gaan we vroeg slapen, want morgen en overmorgen willen we nog zoveel mogelijk zien van Mexico City, vooraleer we zondag vertrekken naar Los Angeles.
Groetjes vanuit het regenachtige, maar prachtige Mexico.
Tot binnen enkele dagen vanuit LA.
Juanita en Gerardo
13 Juni 2008 - 15:52
Tom:
dag geert en joke,
heb jullie verslagen eens doorgenomen en fotos bekeken en da ziet er daar allemaal fameus plezant uit, wel vrij vermoeiend natuurlijk!
surtout op die vulkanen gaan staan moet wel de moeite geweest zijn!
hier in belgie alles ok, tweer is ni alles ma da vind ik niet erg, vermits ik hier toch aan het blokken ben voor de moment, dus laat het maar schonekes regenen voor mijn part!
buiten examens enzo niks speciaal hier in leuven dus ook ni echt veel interessant te vertellen voor de moment...
doet het nog goed daar!
slu -
14 Juni 2008 - 08:05
Mams:
Dag,
weeral mooie beelden en een paar geschiedenisverhalen rijker.
Nu nog in de regen daar maar gisteren (13/6) op nieuws gezien LA (+andere plaatsen in California) hittegolf en
bosbranden.
In Iowa en Wisconsin nog steeds overvloedige regenval en massale overstromingen, alsook tornado's.
HOU HET WEER IN DE GATEN GINDER.
Geniet verder nog eventjes van Mexico (heel wat meer dan cancun alleen) want het zal snel gedaan zijn met goedkope drankjes.
Tot volgend berichtje.
14 Juni 2008 - 08:17
Mams:
PS
Dr Geurs in groot artikel in Het Laatste Nieuws wegens bot gedrag tegen patienten en familie. geen reaktie van hemzelf of ZH.
14 Juni 2008 - 10:36
Tischa:
koekeloe!
weer volop een uurtje genoten van jullie verhalen en foto's... Once in a lifetime lijken me de juiste woorden...
Met ons verder alles ok, Sam zit met z'n neus in de boeken voor z'n eerste examen van maandag en Anaïs heeft er nog maar ééntje te gaan, hopelijk komt alles goe! Dan nog schoolreis, sportdag en nog enkele van die "educatieve activiteiten" en we kunnen vertrekken. Als alles goed gaat zitten we binnen 14 dagen deze tijd op enkele honderden kilometers van onze eindbestemming, yes!
Gisteren naar de match Italië-Roemenië gaan kijken bij Guy'ke en blijven plakken tot lang na de volgende match met peter Fons, nonkel John, mama Myriam en Jos en nog enkele oude bekenden... Er loopt er hier vandaag éne rond met zeer aan z'n haar, hahaha, wel bestutch!
Wij vrouwen hebben het trouwens languit over jullie avonturen gehad, mama Myriam kan beginnen aftellen...
Mimie heeft wat last van hare knie, Dr Geert heeft er deze week water uitgetrokken, hopelijk heeft ze nu wat minder pijn.
Jullie hebben de groetjes van Myriam en Patrick, ze zijn ook al gaan piepen op jullie site. Je ziet, heel Lembeek en omstreken leeft me jullie mee!
Allez, ik schrijf nog wel eens voor we vertrekken, en ga zeker vanuit Italië jullie avonturen blijven volgen.
Tot 1 dezer en vergeet niet: enjoy!
Dikke kus
Tischa
14 Juni 2008 - 15:29
Mama:
Zo, net terug van reisbureau waar de heen-en terugvlucht naar LA geboekt is. Ik kom er dus aan op 25 augustus en blijf er tot den 31ste, dus 1 september terug in België. Seffens nog ietske gaan eten met Fran en Eric, vooraleer we morgenvroeg met de wagen richting Azurenkust rijden voor een weekske. We zullen jullie ginder verder volgen. Groetjes en een goede vlucht morgen naar LA. -
15 Juni 2008 - 16:16
Katrien:
nu heb ik enorme roddels ben ne kik blij dat ik hier ook ne keer iet vettig naar jullie kan versturen,
onze kliniek is in een week tijd verschillende keren in het nieuws geweest, yup joke you don't believe it! als eerste haalde ons aller dokter Geurs de pers omdat hij zogezegd geweigerd heeft het leven van een palliatieve patiênte te verlengen, t ging hem om een vrouw die longmeta's en botmeta's en hersenmeta's had en die gehospitaliseerd was op de palliatieve eenheid , de geurs heeft geweigerd om haar te beademen waardoor ze in coma is gegaan en overleden en nu heeft de zoon naar de rechtbank geweest en een dwangsom geeist van dr geurs en die nog gekregen ook zeg stel u voor als de rechters die totaal geen kaas gegeten hebben van de medische wereld zich al gaan bemoeien met een behandeling!!!!
dan twee dagen nadat dit ter perse is gegaan smijten ze nen drugsdooien in de garage van de spoed af!! Wéér in het nieuws, de dag nadien vinden ze die terug die dienen gast heeft afgezwierd , ook met een overdosis , t parket en de politie waren allom vertegenwoordigd in ons ziekenhuis!!!
allez k moet gaan eten tot very binnenkort groetjes katrien
15 Juni 2008 - 17:26
Rene:
geert en joke, hopelijk zijn jullie inmiddels goed aangekomen in de USA.Laat eens weten wat het programma van de eerstvolgende weken inhoudt.Tot later! -
16 Juni 2008 - 12:55
Vero:
Efkens de tijd genomen om jullie berichten van de afgelopen dagen te lezen en de prachtige foto's te bewonderen.Gans weekend de late gehad en vorige week eens een paar uurtjes op D1 gaan meehelpen wegens te weinig volk.Joke,moest je trouwens de groetjes doen an Marijke,Marie-Jeanne en den Eddy natuurlijk.Kids zijn nog volop in examens tot en met vrijdag.Zoals Katrien al zei in ons ziekenhuis plots bekend of lieer berucht misschien in gans Vlaanderen.
Btw,plaats genoeg nu in mijn huis dus als jullie bij jullie terugkomst niet weten waar logeren,you're welcome.
Bon,kga hier nog wat verder doen en tot schrijfs.Vero,Nona,Zanna,Tommy en Xia (ons zot geval)
17 Juni 2008 - 13:33
Paps:
Hoi Joke & Geert,
Hoe was Mexico City ?
Heb je nog tijd gehad om bij Philippe langs te gaan ?
In België gaat alles zijn gang. Tom Boonen is betrapt op gebruik van coke en de moppen zijn niet te volgen.
Nu weten we tenminste waarom hij altijd als eerste aan 't lijntje wou zijn ...
Inmiddels zijn jullie waarschijnlijk al in de US geraakt.
A ja, Interbrew heeft een overname bod gedaan op Anheuser-Busch,de brouwerij van Budweiser.