Gap 21-23/sept 2008
23 September 2008 | Argentinië, Buenos Aires
23 September 2008 - 08:43
Mieke Lège:
Dag Joke en Geert,
Jullie genieten nog altijd met volle teugen.
Hier aan het thuisfront gaat alles zijn gewone gangetje. Wij zijn bezig met "kermis Lembeik " voor te bereiden zoals elk jaar. Groetjes van nonkel Guy. -
24 September 2008 - 02:22
Paps:
Skiën, tango dansen,..onze Geert is goe bezig. Zondag was autoloze zondag in veel steden, waaronder Brussel. Dacht eerst met de fiets naar Brussel te trekken, maar heb toch maar gekozen voor een tochtje van 50 km langs het mooie Pajottenland. In de namiddag een wandelingske met Lotje tot in Lembeek, met nen tussenstop voor ne goeie kriek van 't vat. 't Was een prachtige nazomerse dag en 'k heb er van genoten.
Santé en tot binnenkort.
Groetjes van mams en paps.
02 Oktober 2008 - 10:21
Eddy Volley:
wondermooi jullie in dat maagdelijk wit te zien. Jaloers? ja toch een beetje!!!! waar zijn uw sticks? ongelofelijk dat jullie nu in de sneeuw ziten,terwijl wij nagenieten (of hoe noem je dat) van de belgische zomer. Geert, voleyseizoen is herstart en al 1x dik op ons kas gehad!!! je hebt de groeten van iedereen.
joke, internet is van de dienstcomputer gehaald door informaticaprobl op D1. Vaak denken we of proberen we te veronderstellen wat jullie aan het uitspoken zijn. D1 heeft het vakantieseizoen goed doorstaan. In het ziekenhuis is een nieuwe directie aangetreden, al 2 ontslagen zijn gevallen. nieuwe bazen nieuwe wetten...Nancy is aan haar opleiding A1 met veel moed begonnen.In de personeelsplanning is je plaatsje nog steeds warm gehouden,dus.....In ieder geval geniet verder van jullie onvergetelijke tijd en tot hoors!